Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
 • Sivu:
 • 1

AIHE:

Yhdistyksen sijoituslintutoiminta, LUE ENSIN! 5 vuotta 4 kuukautta sitten #571

 • Lintunen
 • Lintunen hahmo Kirjoittaja
 • Poissa
 • Administrator
 • Administrator
 • Viestejä: 281
 • Vastaanotettu kiitos 46
Tämä foorumin osio on tarkoitettu vain Kaijuli ry:n ja HelpParrot ry:n omalle ilmoittelulle kotia tai sijoituspaikkaa etsiville linnuille, ei yksityishenkilöiden ilmoittelulle!

Sijoitustoiminnan tärkeimpinä tavoitteina on tarjota pikaisesti uutta kotia etsivälle linnulle sijoituskoti osaavan lintuharrastajan luona. Sieltä käsin linnulle etsitään rauhassa pysyvää kotia, jossa on riittävästi osaamista ja joka sitoutuu tarjoamaan kyseiselle linnulle hyvän kodin.

Helpparrot ry toimii vapaaehtoisvoimin tarkoituksenaan auttaa kaikkia lemmikkilintuja, jotka tarvitsevat hätämajoituksen tai uuden kodin. Helpparrot ry ottaa vastaan näitä lintuja, tarjoaa väliaikaisen kodin ja tämän jälkeen etsii linnulle lopullisen hyvän kodin. Lajirajoituksia ei ole, vaan kaikki pikaisesti uutta kotia tarvitsevat linnut voivat lajista riippumatta saada apua uuden kodin etsintään. Vuonna 2022 Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n sijoitusrinkitoiminta päätettiin siirtää Helpparrot ry:lle. Toiminta haluttiin keskittää yhdelle yhdistykselle. Lemmikkilinnut Kaijuli ry ei täysin lopeta sijoitustoimintaa, sillä yhdistyksen nimissä on edelleen lintuja. Lemmikkilinnut Kaijuli ry:lle palaavat ja uudet linnut ohjataan Helpparrot ry:lle.

Tarvitsetko lemmikkilinnullesi uuden kodin?
Elämä voi tuoda yllätyksiä, joiden vuoksi joskus on pakko luopua rakkaasta lemmikistä. Jos haluat, että lemmikkilintusi saa hyvän kodin Helpparrot ry:n kautta, ota yhteyttä sähköpostitse helpparrotry(a)gmail.com tai puhelimitse Helpparrotin päivystysnumeroon 046 622 1577.

Haluatko ostaa sijoituslinnun?
Päätös uudesta kodista tehdään huomioiden linnun erityisvaatimukset ja tarpeet. Tavoitteena on varmistaa, että omistajalla on riittävästi osaamista ja resursseja tarjota linnulle hyvät olot ja pysyvä koti.

Voit käydä lukemassa kotia etsivistä sijoituslinnuista Helpparrot ry:n kotisivuilta "Kotia etsivät" -osiosta. Jos haluat tarjota jollekin näistä pysyvän kodin, ota yhteys yhdistykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helpparrotry(at)gmail.com . Linnusta pyydettävä luovutusmaksu riippuu monista eri tekijöistä. Saatavilla rahoilla katetaan sijoituskotitoiminnasta aiheutuneita kuluja, esimerkiksi eläinlääkärikulut tai ruoat.

Haluatko auttaa?
Monet huonoista oloista tulevat tai esimerkiksi pahan allergian takia kotia etsivät linnut pitää saada edellisestä kodistaan nopeasti pois. Tämän vuoksi ne majoitetaan väliaikaisesti sijoituskoteihin, kunnes niille löydetään uusi pysyvä koti.

Apua tarvitaan hätämajoitus-, sekä sijaiskotitoimintaan, etenkin koteihin, joissa ei ole lemmikkilintuja ennestään. Mikäli olet valmis toimimaan väliaikaisena sijoituskotina Helpparrot ry:n sijoituslinnuille, ole yhteydessä yhdistykseen kotisivuilla olevan lomakkeen kautta: www.helpparrot.fi/haluan-mukaan/

Yhteystiedot
Kotisivut: www.helpparrot.fi/
Sähköposti: helpparrotry(a)gmail.com
Helpparrot ry:n päivystysnumero: 046 622 1577

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Viimeksi muokattu: : Lintunen.
 • Sivu:
 • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.054 sekuntia