Yhdistyksen hallitus

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, ketkä hoitavat yhdistyksen toimintaa sekä miten yhdistyksen toiminta on käytännössä järjestetty. Kaikki yhdistyksen parissa työskentelevät henkilöt tekevät tätä vapaaehtoisesti. Kaijuleilla ei ole palkattuja toimijoita.

Hallitus

Yhdistyslainkin mukaan yhdistyksellä on oltava hallitus, joka vastaa sen toiminnasta yhdistyskokousten välillä. Kaijuleissa hallituspaikka ei ole kunniapaikka, vaan halukkuus olla hallituksessa tarkoittaa valmiutta käyttää aikaa yhdistyksen eteen. Lisäksi hallituslaisten voidaan olettaa pystyvän ottamaan yhdistyksen toiminnan osa-alueita vastuulleen sekä olemaan oma-aloitteisia toiminnan suhteen. Yhdistyksen hallituksen muodostavat vuonna 2020:

• Puheenjohtaja: Ville Toivonen
  • Varapuheenjohtaja: Tea Vehmaa