Tule mukaan Kaijuleiden kasvavaan joukkoon!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Yhdistyksen jäsenenä tuet suomalaista lemmikkilintuharrastusta ja yhdistyksen tekemää työtä lemmikkilintujen hyvinvoinnin eteen. Lisäksi voit hyötyä yhdistyksen jäseneduista, kuten yhteistyökumppaniliikkeiden alennuksista.

Liity jäseneksi

Mitä yhdistyksen jäsenyys tarkoittaa?

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Lemmikkilinnut Kaijuli ry on yhdistys kaikille, jotka haluavat tukea yhdistyksen vapaaehtoistyötä lemmikkilintujen hyväksi. Suurin osa jäsenistä omistaa tai on hankkimassa lemmikkilintuja, mutta tämä ei ole pakollista. Ainoa vaatimus jäsenelle on jäsenmaksun maksaminen. Jäsenmaksu käytetään täysimääräisesti lemmikkilintujen hyväksi: mm. tapahtumista, kotisivujen ylläpidosta ja jäsenlehden painatuksesta syntyviin kuluihin.

Yhdistyksen jäsenenä et vielä sitoudu mihinkään yhdistyksen luottamustehtävään. Jos kuitenkin haluat olla toiminnassa mukana aktiivisemmin, olet lämpimästi tervetullut mukaan osaamisesi ja ehtimisesi mukaan.

Jäsenenä pääset hyötymään yhdistyksen jäseneduista. Saat esimerkiksi laadukkaan lemmikkilintuaiheisen jäsenlehden kotiisi kerran vuodessa. Jäsenenä liityt myös yhdistysken sähköpostilistalle ja saat sähköpostiisi ajankohtaisimmat lemmikkilintuaiheiset tietopaketit, jäsenedut ja tiedot yhdistyksen toiminnasta (jos et halua sähköposteja, sähköpostilistalta voi poistua koska tahansa).

Yhdistys on yhtä kuin sen jäsenet ja ilman jäseniä ei olisi mahdollista pitää yllä yhdistystä. Suurempi jäsenmäärä mahdollistaa myös suuremman määrän palveluita ja aktiivisempaa toimintaa.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksuvaihtoehtoja on tällä hetkellä kolme:

 • Henkilöjäsenyys 20 euroa / vuosi
 • Perhejäsenyys 30 euroa / vuosi (oikeuttaa yhdistyksen jäseniksi kaksi aikuista ja rajattoman määrän samassa taloudessa asuvia alaikäisiä lapsia)
 • Kannattajajäsenyys 50e / vuosi (vastaa henkilöjäsenyyttä, mahdollisuus lisätukea yhdistyksen toimintaa suuremman jäsenmaksun muodossa)

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi liitytään maksamalla yhdistyksen jäsenmaksu. Jäsenyys jatkuu ostohetkestä kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksu maksetaan Holvin ylläpitämästä verkkokaupasta, jossa maksuvälineenä käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen:

  1. Siirry yhdistyksen verkkokauppaan: holvi.com/shop/kaijuli.

  2. Valitse jäsentyyppi (henkilöjäsen tai perhejäsen)

  3. Lisää "tuote" eli jäsenyys ostoskoriin valitsemalla "Lisää koriin".

  4. Voit tarkastella tilausta. Klikkaa "Siirry maksamaan".

  5. Täytä kenttiin pyydetyt tiedot jäsenestä ja maksajasta. Vanhojen jäsenten kohdalla jäsennumeron kirjaaminen helpottaa jäsenvastaavan työtä. Jos et muita jäsennumeroa, voit jättää kentän tyhjäksi. Klikkaa "Tallenna ja jatka".

  6. Valitse haluamasi maksutapa verkkopankkien ja luottokorttien valikoimasta. Seuraa verkkopankin ohjeita.

  7. Kun maksu on suoritettu, saat pian (muutaman minuutin sisällä) sähköpostiisi Holvin lähettämän tilausvahvistuksen.

  8. Yhdistyksen jäsenvastaava on sinuun yhteydessä sähköpostilla kahden viikon sisällä jäsenmaksun maksamisesta, jolloin saat myös sähköisen jäsenkorttisi.

Tuki ja kysymykset

Kaikissa jäsenyyteen ja jäsenmaksun maksamiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä sihteeriin/jäsenvastaavaan:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.