Tule mukaan Kaijuleiden kasvavaan joukkoon!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä omistaa tai on hankkimassa lemmikkilintuja, mutta tämäkään ei ole pakollista. Voit liittyä jäseneksi jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa tai pelkästään hyötyä jäseneduista. Ainoa vaatimus jäsenelle on jäsenmaksun maksaminen, mutta halutessasi voit osallistua toimintaan aktiivisemmin.

Liity jäseneksi

Yhdistys on yhtä kuin sen jäsenet. Ilman jäseniä ei olisi mahdollista pitää yllä yhdistystä, sekä toisaalta suurempi jäsenmäärä mahdollistaa suuremman määrän palveluita ja aktiivisempaa toimintaa. Yhdistyksen jäsenenä tuet siis suomalaista lemmikkilintuharrastusta ja yhdistyksen tekemää työtä lemmikkilintujen hyvinvoinnin eteen. Lisäksi voit hyötyä yhdistyksen jäseneduista, kuten yhteistyökumppaniliikkeiden alennuksista.

Yhdistyksen jäsenenä et vielä sitoudu mihinkään yhdistyksen luottamustehtävään, joten voit huoletta liittyä jäseneksi, jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa tai hyötyä jäseneduista. Jos kuitenkin haluat olla toiminnassa mukana aktiivisemmin, olet lämpimästi tervetullut mukaan osaamisesi ja ehtimisesi mukaan.

Liittyminen jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi liitytään (ja uusi jäsenmaksu maksetaan) nykyisin Holvin ylläpitämästä verkkokaupasta, jossa maksuvälineenä käyvät Suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit. Siirry kauppaan tästä, valitse kategoria "Jäsenmaksut" ja osta oikean vuoden jäsenmaksu, kuten mistä tahansa verkkokaupasta. Muista täyttää kaikki tarpeelliset kentät, jotta saamme tiedot jäsenrekisteriin!

Tavoitteenamme on, että jäsenvastaava olisi sinuun yhteydessä sähköpostilla noin viikon sisällä jäsenmaksun maksamisesta. Koska olemme vasta ottaneet uuden kaupan käyttöön, voi aluksi esiintyä viivettä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Jos et parin viikon sisällä ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä jäsenvastaavaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 20 euroa / vuosi henkilöjäsenyydestä tai 30 euroa / vuosi perhejäsenyydestä (oikeuttaa yhdistyksen jäseniksi kaksi aikuista ja rajattoman määrän samassa taloudessa asuvia alaikäisiä lapsia).

Jäsenmaksuohje vanhoille jäsenille

Vanhat jäsenet maksavat jäsenmaksunsa ostamalla oikean vuoden jäsenyyden yhdistyksen verkkokaupasta.

Tarkemmat ohjeet

Siirry maksamaan jäsenmaksua yhdistyksen verkkokauppaan: holvi.com/shop/kaijuli.

Valitse kategoria "Jäsenmaksut". Jatkossa esimerkiksi tapahtumia voi maksaa yhdistyksen verkkokaupan kautta.

Valitse oikea jäsentyyppi ja oikea vuosi (kuvassa vuoden 2016 jäsenmaksut). Jos haluat vaihtaa jäsentyyppiä, ole myös yhteydessä jäsenvastaavaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisää "tuote" ostoskoriin valitsemalla "Lisää koriin" ja siirry maksamaan.

Täytä tässä kohdassa tarvittavat tiedot. Jos esimerkiksi maksaja on eri, kuin uusi jäsen, tarvitsemme hänen tiedot. Vanhojen jäsenten kohdalla jäsennumeron käyttäminen helpottaa jäsenvastaavan työtä. Tämän jälkeen seuraa verkkokaupan ohjeita.