Uutisia liittyen yhdistyksen toimintaan.

Iso-Britannia ja brexit – vaikutukset CITES-listatuille eläin- ja kasvilajeille.

Vuoden 2019 Kaijutin lehti on nyt saapunut painosta ja sen postitus aloitetaan vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneille yhdistyksen jäsenille piakkoin. Jos ei malta painettua versiota odottaa, löytyy lehti myös PDF:nä sivujen jäsenosiosta.

Lue lisää lemmikkilinnun karkaamisen ennaltaehkäisystä ja karanneen linnun takaisin saamisesta.

Tämän vuoden Kaijutin on vihdoin valmis ja lähti painoon. Postitus kaikille tämän vuoden jäsenmaksunsa maksaneille tapahtunee ensi viikon alussa, kunhan saamme lehden painosta. Ja jos ei malta painettua versiota odottaa, löytyy lehti myös PDF:nä sivujen jäsenosiosta.

Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n ylläpitämä linturekisteri on toistaiseksi poistettu käytöstä.

Yhdistyksen uudet nettisivut on nyt julkaistu virallisesti! Tässä tärkeimmät muutokset vanhaan nähden.

Koronaviruspandemian varotoimet vaikuttavat negatiivisesti yhdistyksen tapahtumiin.

Yhdistyksen uudet nettisivut ja foorumi on julkaistu julkiseen testaukseen. Testijakson odotetaan kestävän viikon tai pari.