Yhdistyksen tarjoamat jäsenpalvelut

Lemmikkilinnut Kaijuli ry tarjoaa tiettyja palveluita ja etuja yhdistyksen jäsenille.

Jos haluat päästä hyötymään näistä palveluista, voit liittyä yhdistyksen jäseneksi.


Alennusliikkeet

Yhdistyksen yhteistyökumppaniliikkeistä saat alennusta ostoksista esittämällä jäsenkorttisi. Pyrimme hankkimaan yhteistyöliikkeitä mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomea.


Vuosijulkaisu Kaijutin

Yhdistyksen jäsenille postitetaan kerran vuodessa yhdistyksen vuosijulkaisu Kaijutin. Viimeisen parin vuoden aikana kyseessä on ollut 64-sivuinen laadukas paketti artikkeleita lemmikkilintuharrastuksen eri osa-alueilta. Mukana on sekä yhdistysaktiivien kirjoittamia artikkeleita että ulkomaisten asiantuntijoiden kirjoittamia käännettyjä artikkeleita.

Tällä hetkellä Kaijutin-lehti postitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Lehti ilmestyy julkaisuajankohtana luettavaksi myös digitaalisena kotisivujen jäsenosiossa.

Uudempia Kaijutin-lehtiä, myös aina kaikkein tuoreimman numeron, pääset lukemaan jäsenosiosta. Jäsenosioon myönnetään oikeudet jäsenmaksun maksaneelle jäsenelle. Pyydä oikeuksia nimesi, jäsennumerosi ja foorumitunnuksesi kanssa osoitteesta jasenrekisteri(a)kaijuli.fi.


Tapahtumat

Osa yhdistyksen tapahtumista on avoinna vain yhdistyksen jäsenille. Kaikille avoimista tapahtumista yhdistyksen jäsenet saavat alennusta.