Yhdistyksen tarjoamat jäsenpalvelut

Yleisen toiminnan lisäksi Lemmikkilinnut Kaijuli ry tarjoaa tiettyja palveluita tai etuja pelkästään yhdistyksen jäsenille.

Jos haluat päästä hyötymään näistä palveluista, voit liittyä yhdistyksen jäseneksi. Pyrimme kehittämään yhdistyksen toimintaa jatkuvasti ja osana tätä otamme uusia jäsenetuja käyttöön, jos löydämme jotain hyödyllistä. Jos mielessäsi on jokin hyvä idea, kannattaa ottaa yhteyttä.

Sisältö:


Alennusliikkeet

Yhdistyksen yhteistyökumppaniliikkeistä saat alennusta ostoksista esittämällä jäsenkorttisi. Pyrimme hankkimaan yhteistyöliikkeitä mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomea.


Vuosijulkaisu Kaijutin

Yhdistyksen jäsenille postitetaan kerran vuodessa yhdistyksen vuosijulkaisu Kaijutin. Viimeisen parin vuoden aikana kyseessä on ollut 64-sivuinen laadukas paketti artikkeleita lemmikkilintuharrastuksen eri osa-alueilta. Mukana on sekä omin voimin kirjoitettuja artikkeleita että ulkomaisten asiantuntijoiden kirjoittamia käännettyjä artikkeleita.

Tällä hetkellä Kaijutin-lehti postetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Lehti ilmestyy kuitenkin julkaisuajankohtana luettavaksi digitaalisena jäsenosiossa.

Uudempia Kaijutin-lehtiä, myös aina kaikkein tuoreimman numeron, pääset lukemaan jäsenosiosta. Jäsenosioon myönnetään oikeudet jäsenmaksun maksaneelle jäsenelle. Pyydä oikeuksia nimesi, jäsennumerosi ja foorumitunnuksesi kanssa osoitteesta jasenrekisteri(a)kaijuli.fi.


Tapahtumat

Osa yhdistyksen tapahtumista on avoinna vain yhdistyksen jäsenille. Kaikille avoimista tapahtumista (kuten Barbara Heidenreichin pitämä papukaijojen koulutusseminaari) yhdistyksen jäsenet saavat alennusta.