Testijakson tarkoituksena on testata uutta foorumia ja nettisivuja ennen niiden virallista julkaisua. Tämän aikana voit antaa kommenttia sivuista ja foorumin toiminnasta joko uudella foorumilla, yhdistyksen facebook-ryhmässä tai suoraan sähköpostilla: Jarmo Tuutti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Testijakson aikana yhdistyksen vanha foorumi on edelleen toiminnassa osoitteessa forum.kaijuli.fi. Testijakson päätyttyä vanha foorumi tullaan laittamaan vain luku -tilaan, jonka ansiosta vanhat viestit ovat edelleen luettavissa, mutta foorumille ei voi enää kirjoittaa. Viestejä tai käyttäjätunnuksia ei tulla siirtämään uudelle foorumille.

Tarkoituksena on myös, että kaikki testijakson aikana tehdyt uudet tunnukset ja kirjoitetut viestit siirtyvät sivustolle julkaisun yhteydessä. Voit siis jatkaa keskustelua suoraan uudella foorumilla jo nyt!

Jos sivuilta puuttuu jotain artikkeleita tai tietoa, on syynä luultavimmin se, että kyseisen artikkelin sisältö tullaan ottamaan osaksi aloittelijan opasta. Tavoitteena on selkeyttää sivuston tarjoamaa tietoa niin, että perusasiat löytyisivät yhdestä oppaasta ja syvemmälle menevät artikkelit omana osionaan.

Yhdistyksen jäsenille on myös julkaistu oma jäsenosio, johon käyttöoikeudet saavat kaikki jäsenmaksunsa maksaneet yhdistyksen jäsenet. Testijakson aikana saat jäsenoikeudet täyttämällä tämän lomakkeen.