Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
 • Sivu:
 • 1

AIHE:

Arapapukaijat kotia vailla 2 kuukautta 2 viikkoa sitten #1580

 • Pepsimaksi
 • Pepsimaksi hahmo Kirjoittaja
 • Poissa
 • New Member
 • New Member
 • Viestejä: 1
 • Vastaanotettu kiitos 0
Omistajan pahentuneiden hengitystieongelmien ja sairastumisen sekä peruuntuneen varauksen vuoksi uutta kotia etsii Vihersiipi & Sinikelta-ara pari uutta kotia

Vihersiipiara naaras 5v. + Sinikelta- ara koiras 7v

Arat kuuluvat CITES B liitteeseen ja asianmukaiset paperit löytyy. Umpirenkaat molemmilla, vihersiipiaralta on tosin rengas jouduttu leikkaamaan pois, koska puristui pahasti jalan ympärille. Umpirenkaan osat ovat kuitenkin tallessa ja siirtyvät uudelle omistajalla linnun mukana luonnollisesti.), Vihersiipi ara tullut Suomeen Okalinnun kautta, joten hänen paperinsa ovat vähän mitä ovat siis (Okalinnun tuontitodistus, eläinlääkärin allekirjoittamana tarkastustodistus/syntymätodistus yms. alkuperä todistuksia toki löytyy, ).
Portugalissa on syntynyt ja emojen kasvattama.
Sinikelta ara on tullut Suomeen Ruotsista hyvämaineiselta kasvattajalta ja hänellä on runsaasti erilaisia alkuperätodistuksia(kasvattajatodistus, tuontilomake, dna ja bakteeri/tauti testit yms.)

Sinikelta-ara kaveri osin käsin kasvatettu ja tämän vuoksi on alkanut edellisellä omistajalla nyppimään itseään (rinnuksessa ja siipien alla on jonkin verran paljaita kohtia). Samoin nyppinyt vihersiiven niskan paljaaksi edellisellä omistajalla ollessaan. Vihersiipiaran niskaan kasvaa tuskin enää höyheniä takaisin, koska sulkatupet lienee vaurioituneet joten uuden omistajan ei kannata tätä säikähtää. Sinikeltaiselle jonkin verran kasvanut uutta höyhentä rinnukseen, mutta sulkapuku on aukkoinen.


Sinikeltainen on luonteeltaan aika sählä ja tunkee kaikkeen väkisin mukaan, näykkii korvia ja repii hiuksia :) On todella kova puhumaan ja höpöttelemään, juttelusta ei ole tulla välillä loppua kun sille päälle innostuu. On siis täysin käsikesy ja antaa rapsuttaa yms.
Vihersiipiara on todella arka, mutta ottaa kyllä herkkuja kädestä tarjottaessa. Muutoin ei välitä käsittelystä tai mistään, on vähän äkäinenkin erityisesti jos on sinikeltaisen lähettyvillä- Lienee vähän mustasukkainen kaveristaan.


Linnut asustelevat Pohjois-Pohjanmaalla, Haapajärvellä

HP 1800€ yht.

Sähköpostilla saa tarkempia tietoja linnuista ja muustakin. Myydään vain kotiin, jossa kokemusta papukaijoista ja mielellään perehtyneisyyttä juuri ara papukaijoihin (toiset aratkaan ei pahitteeksi). Haussa koti jossa linnuille on aikaa ja huomiota, sillä sinikeltainen sitä erityisesti tarvitsee käsin kasvatuksensa vuoksi.
Huomioithan, että arat vaativat paljon tilaa, käytännössä katsoen täysin oma huone on suotava. Saavat myös paljon tuhoa aikaiseksi :)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Viimeksi muokattu: : Pepsimaksi.
 • Sivu:
 • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.155 sekuntia